Tapize Archives - First Invest

Tapize

Ndaj sipas:  

SHITET KOMPLEKS BLEGTORIAL

Shitje
€90,000 - Komericale, Toke

SHITET -TOKE ARE SIPERFAQE 2000 M2 -PERSHTATUR PER KOMPLEKS BLEGTORIAL. -UJE 24 ORE ME PUS TE KONTROLLUAR ÇERTIFIKATE PRONESIE E RREGULLT DHE RIVLERSIM I PASURISE.CMIMI…

Më shumë detaje
2000 m2 1 Tualete
AlbanianEnglishItalian